Endelig i bevegelse.

Hei alle!

Etter 3 døgn og en time værfaste i Portland, stakk vi til sjøs i går ettermiddag 1700. Det var fortsatt 10-13 sek/m og grov sjø, men utover natta roet det seg ned, nå er det bare noe svell igjen. Helt vindstille, og det forventer vi i 2 døgn til. Vi stakk innom Frankrike , nærmere bestemt Làber-wrac`h ikke langt fra Brest. Vi fyller diesel, lager middag og stikker til havs igjen. Neste stopp forventet sør for Biscaya, dvs Spania eller Portugal. Jeg kan nevne at sjøtempraturen har økt jevnt sørover. 5 gr i Barentshavet, 11,5 gr Tromsø , 12,5 Trondheim 14,5 Dover og nå har vi sett 15 tallet. Og luft tempraturen følger på, men sola har vi ikke sett. Kokte poteter fra Norge, Engelske koteletter , tilberet og spist i Frankrike.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Er du en datamaskin? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.