Værfaste.

Vi ligger nå i Portland, langt sør i England, kom inn i går 1700, etter å ha stampet i 5 timer mot sterk kuling, og den varer ennå. Ser ikke ut til at vi kommer videre før i morgen. Det blåser 15-18 sek/m i toppen på masta når vi ligger inne i marinaen. Etter at vi kom inn i går kveld benyttet jeg tiden til å skifte olje og oljefilter på motoren, den er nå pasert 500 timer. I tillegg var det vasking av båt og kropp. Marinaen vi ligger i er vært å nevne, det er OL anlegget for seiling, og helt nytt. Det er mere som et kunstverk, hele anlegget og sanitæranlegget vi benytter ble brukt av seilerene under OL (stort og flott). Ellers er dette en gammel marinebase som ble nedlagt på -80 tallet. En søvnig liten plass. Har funner en koselig engelsk pub, med mat og internett tilgang, tar nå en kald øl og gjør litt «kontorarbeide». Blir en liten handletur (er bare et par små butikker i området) , og så mere båtvask/klesvask. Håper vi kommer videre i morgen.

Noen som er i tvil om at det blåste?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Er du en datamaskin? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.