Lyn kurs i sying av kuttskader.

Lege Ola Bergslien skolerer mamma i å sy kutt skader.

Her får mamma instruksjoner i hvordan man syr kuttskader, to typer sting må læres. Sting for dype kutt og sting for overflate kutt. Lege og langturseiler Ola Bergslien underviser og rettleder. Her kommer mammas mange timer med brodering godt med. Til tross for at både mamma og pappa satte mange sting i pasienten, var det desverre lite vi kunne gjøre for å redde han. Det er begrenset hva et par amatører kan gjøre for et stykke bacon fra Bunnpris.  Vi håper selvfølgelig at vi ikke får bruk for disse kunskapene, men synnes likevel det er viktig å kunne hjelpe oss selv hvis u-hellet skulle være ute. Ola er ikke bare lege, men også langtur seiler, med kunskaper om det meste. Og på  data og komunikasjon har han gitt oss uvurderlig hjelp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Er du en datamaskin? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.