Plager og fandenskap 2.

Avtaking av ror, montering av teflonringer.

Rorene måtte demonteres,remonteres for å sikkre de mot å slå opp i skroget.

Da jeg seilte fra Frøya, for noen uker siden merket jeg at roret var løst og ble redd for at det skulle slå opp i skroget. Jeg sendte 10/9 spørsmål til de som hadde solgt båten om hva jeg burde gjøre, den 25/9 purret jeg dette og fikk til svar at jeg skylte de penger……. da var veien kort til advokat…….. 48 timer……..SJAKK MATT. Gidder ikke nevne navnet deres, gidder ikke bruke mere tid på de, og det anbefaler jeg ikke noen andre å gjøre heller. Jeg kontaktet selv verftet i Frankrike, og etter litt frem og tilbake kom deler i posten. I går Torsdag var båten noen timer oppe av vannet rorene var av slik at vi fikk satt inn teflonringer mellom ror og skrog. Nå holder dette.

Nå har jeg demontert Dieseltanker, drivstffslager, ovn, hatt brannøvelse i full skala, demontert rorene og hele styresystemet, nå håper jeg snart problemene slutter. Tok samtidig en sjekk på baugthrusteren, og pakket om et par sjøvannsinntak mens båten var i lufta. Nå flyter den igjen. Fikk også modifisert røropplegget på watermakeren slik at den kunne testes, trondheimsfjorden smakte bra den, men ikke som en Lysholmer da. Nå nærmer det seg noe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Er du en datamaskin? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.