Plager og fandenskap 1.

Måtte demontere ratt, styrekonsoll, kabler og gass/gir.

Måtte demontere ratt, styrekonsoll, kabler og gass/gir.

Da jeg skulle tre en enkel liten ledning opp i styrekonsollen her for et par uker siden, fant jeg et brudd i konsollen som holder akslingen opp til rattet i possisjon. Et hjørne var borte, og dette var en stopper som skulle hindre roret i å få for store utslag. Jeg kunne jo bare glemme de som solgte meg båten, de gir blanke i de båtene de har solgt, de tenker bare på å selge nye båter. Så jeg tok kontakt med verftet, de sa jeg IKKE måtte seile med dette, og ba meg ta noen flere bilder siden hørte jeg lite. Etter litt purringer fikk jeg beskjed om at de ventet på tilbakemelding fra Lewmar, produsenten av styremekanismen. Og dagene gikk……. torsdag 27. oktober måtte jeg ta aksjon.

Jeg ringte Jon Romundgard i firmaet Leif H. Strøm, som er importør av Lewmar til Norge . Han tok kontakt med Robert Crowe i Lewmar England. Og i løpet av et par timer var ny del på vei fra England. Denne ble sendt med budtjeneste, og med en beklagelse fra England for at det hadde tatt så lang tid, og at de ønsket meg god tur.

Jeg vil uttrykke en stor takk til disse to , og spesielt Jon Romundgard, som egentlig ikke hadde noe med dette å gjøre. TAKK TAKK TAKK. Delen kom på Tirsdag ettermiddag og onsdag morgen var jeg i gang med demonteringen, med god hjelp fra Selfa Arctc AS i Trondheim, var delen byttet utpå kvelden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Er du en datamaskin? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.