Symi- Hellas

Endelig Europa ( skjønner ikke at EU vil ha Tyrkia inn i fellesskapet). Tyrkia var et lite «nightmare» for oss, og vi regelrett rømte. Nå sitter vi på en fin liten bistro på bryggekanten her i Symi og koser oss. Vi skal snart komme tilbake med en fyldig rapport fra Tyrkia, men i dag skal vi bare nyte livet i Europa, kald drikke og varm mat og kose oss.

One Response to Symi- Hellas

  • Christina Backe says:

    Hej på er!
    Kul att höra att ni strax är på havet igen. Blir det hemsegling nu eller stannar ni i medelhavet? Vi åker till Sverige 1 Juli och kommer tillbaka till HK 24 september. Kram på er alla Christina och Janne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Er du en datamaskin? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.