RSYC – Marina Singapore.

Klokka er 1400, Mandag 23/3-15 .

Det er en sliten gjeng (neida bare mamma og pappa) som nå er ankommet Singapore. Vi hadde tenkt tanken ja….. Hva gjør 3 måneder i opplag i høy sjø og sterk vind med båten? Virker alt når vi fortsetter ?  Svaret er NEI, og hva var det som sviktet? Jo vi hadde ikke fått heist seil, før vi skjønte at noe var galt med autopiloten, mandagen for to uker siden da vi gikk fra Argao. Vi trodde ( pappa ja) at det kunne fikses! Men det kunne det ikke . Pappa skiftet børster på motoren til hydraulikk pumpa og ventiler på sylinderen til autopiloten, men til ingen nytte, den nektet fortsatt. Det ble. Håndstyring hele veien, vindroret som var i reserve var nytteløst……….vi hadde ikke vind. Nå er nye problemer dukket opp og vi har lyst på å sove. I hverfall skribenten. Vi har flott nett her i marinaen så vi kommer tilbake med mere så snart vi har sovet.Alt vel og godt mot.

One Response to RSYC – Marina Singapore.

  • Imbi o Carsten says:

    hej på er, det var ju tråkigt detta med styrningen, men det kan vara nyttigt med lite exersize för pappa Bard så att han håller armarna i trim. Vi gratulerar seglingen till Singapore och hoppas att problemena löser sig, om vi känner Bard rätt så är det icke så svårt. Många kleme till er alle från oss på Winili

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Er du en datamaskin? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.