Ruby, et barneskirenn?

I skrivende stund (1140 lokal tid) benytter vi et uttrykk fra en ikke helt ukjent trønder til å beskrive situasjonen her i Cebu City.Men vi vet at det er flom og ødeleggelser lengre nord og at liv er gått tapt.Og situasjonen er heller ikke avklart her nede. Vi har nå gråvær og regn, og det blåser 15-20 knop med enkelte vindkast på 30 knop. Vi har alle ligget i båten, pappa la seg som sistemann ved midnatt, var lei av å vente!
Alle har sovet som en Stein, og siden det meste er stengt og det regner så har vi hatt 2-3 timer skole på formiddagen.De to store broene over sundet her er tydeligvis åpne, og det har også kommet og gått fly på flyplassen like ved oss uten avbrudd.(Cebu City har Filipinenes nest største flyplass)
Vi tror og håper det nærmer seg slutten på uværet.
Takk for alle meldinger og hilsener vi har mottatt!
Vi mottok nettop en e-post fra Brisbane Australia, der Imbi og Carsten på Winili sitter foran fjernsynet og følger med på utviklingen. Det er rørende at så mange følger oss.At www.adressa.no skrev om oss i går medførte jo et skred av nye lesere, og det er jo kjempemorro for oss.
Så takk alle sammen.
Alt vel med oss i Pliosauren.

2 Responses to Ruby, et barneskirenn?

  • Hei alle sammen.
    Dette var godt og høre ,at alt er bra med dere og at det verste er over.vi følger dere hele tida, farfar var oppe til klokka1 i natt så
    han fikk med seg at det hadde roet seg. Klem til alle, vi snakkes. farfar og farmor.

  • Godt å høre at dere slapp så billig. Det gikk bra med oss også for noen år siden. Vi hadde mer enn 100 knop i kastene for anker i Bolinao nord for Manilla. En skremmende opplevelse, og ventingen er jo ikke noe å trakte etter. 13 båter gikk tapt i bukta – vi var alene igjen. Desverre gikk flere titalls liv tapt på lokale fiskebruk og på land. Allikevel hadde jeg nok tatt sjansen på Filippinene igjen (vi var på vei til Japan). Hva er planene fremover?
    Jan Fr. Mack
    sv Necessity som har tenkt seg mot – Longyearbyen til sommeren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Er du en datamaskin? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.