Fuik Baai , Curacao

Da har vi flyttet oss 3 nm, og ligger i Fuik Baai. Ligger helt alene i en lagune med fin sandstrand og mangroveskoger, og en del bratte klipper av korall. Ved innseilingen ligger en utskipingshavn for fosfat, som utvinnes fra dagbrudd oppe i åsene her. Turen opp hit tok 3 kvarter mot vind og bølger. Og så var vi så heldige at superantenna vår klarer å fange inn et åpent nettverk 🙂 , så da er vi på nett også og gratis 🙂

Nå blir det bading , padling og muligens litt fisking.  27 grader sol/lettskyet og laber bris. Nå er det 5 uker siden vi hadde ei ordentlig regnskur! Vi savner ei skikkelig skur for å få skylt av båten! (vi har vel hatt regn 6-7 ganger de siste ukene, men skurene varer aldri mer enn 1-2 minutter og det er ikke mange dråpene)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Er du en datamaskin? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.