Anse A L`Ane på Martinique.

Da båten kom på vannet i går, gikk vi rett ut fra Le Marin. Vi gikk nordover til Anse A L`Ane, rett sør for hovedstaden på øya (Fort de France). Vi rakk ikke lengre før det ble mørkt. Hakuna Matata ble igjen for å vente på et glass til komfyren sin….. det har ligget en uke på tollen her uten at de har fått det ut! Og nå må de vente til mandag og håpe. Vi tenker å gå videre nordover i dag til St.Pierre, den gamle hovedstaden her på Martinique. Denne ble utradert av et vulkanutbrudd i 1902 og nærmere 30 000 mennesker omkom. Dette vil vi komme tilbake til. Bukta vi ligger i er en liten bukt, fin strand(store bølger) mange resturater og noen butikker. Typisk turistplass. Rett over «fjorden» ser vi hovedstaden. Det ser ut som en middels stor sør.europeisk by. Hele Martinique er sør europeisk, her er en stor andel hvite (til forskjell fra de andre øyene vi har vært på), mat og byggeskikk er sør europeisk og de bruker selvfølgelig euro som penger. Her er vesentlig høyere levestandard en de andre øyene og de kjører franske bilmerker :-). Klokka er nå 1000 her, guttene bader (John Kennet for første gang siden øret ble skadet) , mamma drikker annanas juice og pappa tar en Heineken til frokost :-).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Er du en datamaskin? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.