Ja vi tror…………………………

Hei! Vi fikk i går hilsen fra Stein Olsen i Oras armatur, som er på turne i Nord Norge med » Ja vi tror». Han hadde hilsning til oss fra alle som var med på turneen og dette var utrolig hyggelig. Det er tydelig av vi (og skippperen spesielt) ikke er helt glemt i VVS bransjen. At Stein som sponsor følger oss regnet vi med! Men at hele selgerkorpset hilser var særdeles hyggelig. (her må vi minne om at vi har plass til flere sponsorer) Vi takker så mye for hilsenen og vi hilser tilbake til dere alle, vi sees nok igjen 🙂 . Og til dere som nå tror at det er en religiøs vekkelsesturnee vi snakker om så er dette : Ja vi tror på norsk VVS. Norske VVS produsenter som reiser rundt å promoterer sine kvalitetsprodukter som f.eks Oras Armatur.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Er du en datamaskin? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.