Daily Archives: mai 3, 2015

Suratthani, venter på mini Van.

Her sitter mamma og guttene og venter på minibussen. Med I-pad og Fjasbok går ventetiden fort.

Her sitter mamma og guttene og venter på minibussen. Med I-pad og Fjasbok går ventetiden fort.

Etter 5,5 timer med buss fra Phuket Town, ankom vi i går ettermiddag Surattani og fant oss et billig hotel. Faktisk samme hotel som pappa bodde på for nærmere 20 år siden da han sist var i byen. Fem senger på rommet og enda flere kakerlakker på badet. Var en snartur ute og spiste middag, samt at vi alle fikk klippet håret før det bar i seng. Var ikke bare bare å få 3 energibunter til å sove klokka 20, etter å ha halvsovet på en buss hele dagen.

I dag var vi tidlig oppe, og pappa var ute 0730 for å kjøpe togbiletter til Bangkokk. Men siden det har vært langhelg (1.Mai) var det særdeles dårlig med billetter. Vi har nå endt opp med minibuss. Så i skrivende stund har vi to timer å vente til bilen kommer å plukker oss opp. Vi sitter på reisebyrået, her er gratis nett, aircondisjon og 7/11 i nabolaget.

For de som er ivrige så kan dere prøve å følge fraktebåten( med båten vår ombord) på : www.marintraffic.com . Vi sjekket i går, og da var den utenfor dekning for satelitt overvåkningen , men var på vei mot Maldivende med god fart( 18 knop). Båten heter : Lena J , og er et container og tungløftskip.

Alt vel, og friskt mot. Neste stopp er Bangkokk.