Daily Archives: januar 2, 2013

Bequia til Tobago Cays.

Vi må først få takke alle som følger oss, 200 treff pr. dag er vi særdelse imponerte over.

Vi var til bake i Bequia på lille nyttårsaften, og feiret nyttårsaften på resturant med ca. 20 normenn, inklusive Kairos og barna der. Nå har de fleste norske båtene dratt videre, og vi regner med å dra i morgen. I dag startet vi med bading på stranda (bare guttene, mamma vasket båt) det var særdeles store bølger på stranda, så store at guttene elsket det (1-2m), men det hadde nok skremt vettet av bestemor å se de slik de holdt på! Pappa sa de måtte komme opp å hvile, men nei de nektet. Av og til var alle borte i brenningene, men flytevestene fikk de opp til overflaten lenge nok til at de fikk tak i litt luft før de forsvant igjen. Etterpå var det skole, det viser seg at når Thor skal ha skole, så vil de andre to ha det også. Pappa og Thor skrev brev til 2. klasse på Saksvik skole, mens de to minste lærte alfabetet og skrev navnet sitt. Pappa scannet brevet og har sendt det på e-post til skolen. Nå har pappa tatt en tur på land, for å ordne opp i papir rotet, som oppsto da vi ikke forlot dette landet som planlagt (Frank skulle reise fra nabolandet St.Lucia) derfor sjekket vi ut, men vi dro aldri så langt. Alt er nå i orden (koster oss ca. 400 kr. å sjekke ut på nytt) og vi har betalt avgift for å besøke Tobago Cays. Det er en nasjonalpark/ rev/ noen øyer, og skal være en av verdens fineste plasser for snorkling og dykking. Der skal være mye havskilpadder å se/ svømme sammen med.  Pappa har også skiftet noen tomme gassflasker og fylt opp bensin til gummibåten. Ellers er det fortsatt ca. 30 grader både i vannet og i lufta, kanskje 25 gr. på natta.

Frank er bekreftet trykt hjemme i Tromsø, men han forlot ryggsekk, sko og badebukse her, så vi regner med at han snart er tilbake! Vi takker han for hjelpen og for trivelig selskap, og håper han stikker innom oss igjen.

PS. for spesielt intereserte , Fosen ferja jeg nevnte tidligere var selvfølgelig Austeråt , og at det er en fosenferje er ikke pappa i tvil om, og at han har reist med den mellom Sunde og Hitra er han heller ikke i tvil om.